Freelance PHP-developer
met focus op webapplicaties en consultancy

Ben Maes, Freelance PHP developer

Tijd winnen, processen vereenvoudigen, fouten vermijden?

 

Zoek je een oplossing om je administratie te automatiseren? Al je gegevens digitaal, altijd en overal beschikbaar? Met een schaalbare applicatie op maat krijg je grip op al je bedrijfsprocessen.


Benieuwd wat een webapplicatie kan betekenen voor jouw bedrijf? Ik leg het je graag uit. Al meer dan 10 jaar maak ik applicaties alsof ze voor mezelf zouden zijn.

 

Waarmee kan ik je helpen?

Als freelance PHP-developer bouw ik voor jouw bedrijf een webapplicatie die je bedrijfsprocessen digitaal, veilig, en eenvoudiger maakt.
Daarnaast kan je mij inschakelen als extra werkkracht of coach voor je developmentteam. Heldere uitleg nodig over technische onderwerpen? Ik deel m’n kennis vol enthousiasme met elk publiek.

Webapplicaties bouwen

Wil je een veilige webshop, makkelijk je stock en al je gegevens beheren, je processen automatiseren, je bestaande software uitbreiden of een nieuw ERP-systeem integreren in je werking? Welke digitale tool helpt jouw bedrijf vooruit? Dat zoek ik graag samen met je uit.

PHP consultancy

Gaan je developers gebukt onder een hoge werklast? Zoek je een ervaren PHP’er om bij te springen of alles op de rails te zetten? Zowel in de code als binnen het team?
Ik help je deadlines te halen als developer én als coach. Laravel, Symfony of Zend? Ken ik op m’n duimpje.

Opleidingen op de werkvloer

Hebben je medewerkers zonder technische achtergrond geen idee wat je developers de hele dag doen? Hoe werkt het internet? Wat is een applicatie eigenlijk?
Ooit schrijf ik er een boek over. Tot dan geef ik snelle crashcourses en uitgebreide presentaties. In mensentaal!

 

Werkte eerder al samen met Dennenboom

 
 
Ben combineert kwalitatieve dienstverlening met vlotte bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid van uitvoering. Ook op persoonlijk vlak een waar plezier om mee te werken!
— Maarten Devreese, De Vlaamse Conferentie der Balie van Gent.
Wij vonden het super om met Ben samen te werken. Het werk is bijzonder kwalitatief en Ben is ook een uitstekend klankbord en denkt mee met zijn klant.
— Ellen & Alex, Cultuurbelever

Klaar om samen te werken?

Ik in elk geval wel! Vertel me alles over jouw project via onderstaand contactformulier.
Dan bespreken we binnenkort de beste oplossing voor jouw vraag.

Contactformulier

*deze gegevens worden enkel gebruikt om jouw bericht af te handelen.